Qui som

Som una petita explotació de producció agrícola ecològica del Maresme nascuda a Vilassar de Mar el 2013.

La nostra motivació és la de  treballar la terra de forma sostenible i ecològica per poder abastir les nostres cistelles amb els productes més frescos de la temporada.

Per això hem creat una xarxa de petits productors de verdura de la comarca, i de fruita d’altres comarques que ens ajuda a tots el col·laboradors  a oferir millors productes i serveis als nostres clients.

Tanmateix, com què aquest és un projecte sostenible, també oferim productes ecològics i de qualitat per completar les vostres cistelles, que, o bé no són de temporada però els necessitem a casa, o no hi ha cultius al país. Tot  per  evitar que hagueu de sortir de casa per comprar allò que necessiteu i oferir-vos un servei complert amb la compra de la vostra fruita i verdura amb la confiança què seran productes eco i de comerç just.

Proximitat

Apostar per la proximitat és apostar pel compromís amb l’entorn, l’economia local i la dignificació de l’ofici de pagès.

També permet conèixer d’aprop l’origen dels aliments que consumiu i garanteix un tracte directe amb el productor, a més de garantir la frescor i valors nutricionals dels nostres productes.

Molts cops podem pensar com pot ser què la verdura de proximitat, i a més ecològica sigui tant cara comparada amb la que podem trobar a les grans superfícies després d’haver viatjat milers de quilòmetres fins als mostradors.

La resposta és molt clara,  qui acaba pagant aquest preu són els agricultors, molts cops obligats a vendre per sota del preu de producció o provenen de països o zones on aquest model fomenta l’explotació laboral i en molts casos arriba  a l’esclavitud.

Per exemple, Quan compreu verdures a menys d’un euro, segur què el productor no ha rebut ni 20 cèntims amb sort, després penseu quants quilos han de manegar per poder guanyar un jornal digne descomptant les despeses d’explotació.

Productes ecològics

La producció ecològica  prioritza els criteris de producció de qualitat nutritiva, productes saludables i recuperació del sabor, i intenta canviar el model de consum convencional que només prioritza la producció industrial, la homogeneïtat del  producte, la seva longevitat per poder viatjar milers de quilòmetres que esgota els territoris i ajuda a la contaminació global del sòl, l’aire i l’aigua.

L’agricultura ecològica fomenta la biodiversitat i evita els productes fitosanitaris de síntesi que s’incorporen al nostre cos, provocant malalties,  el nostre entorn, contaminant-lo per a generacions futures, alhora que contribueix a l’economia local, la vertebració del territori i la